ФИПАВ и основният спонсор продължават заедно до 2021

ФИПАВ и основният спонсор продължават заедно до 2021
09-07-2020 18:05 | BGvolleyball.com

 

Италианската федерация по волейбол (ФИПАВ) и световният лидер в областта на логистиката - DHL Express, продължават сътрудничеството си. Компанията ще бъде основен спонсор на националните формации по волейбол и официален партньор за големите събития до края на Олимпиадата в Токио догодина. Партньорството помежду им започва от 2018 г.  


Ето какво каза президентът на федерацията Бруно Катанео: "Много сме щастливи да подновим за поредна година договора ни за партньорство с DHL, основен спонсор вече три сезона. С течение на годините се създаде връзка с компанията, която надхвърля спонсорството, съществува обща визия за волейбола и спорта като цяло. Когато казвам това, нямам предвид само спортните аспекти, но и всички ценности, които нашата дисциплина е способна да предаде.  

 
Спомням си за неотдавнашната акция за набиране на средства, насърчавана от DHL за болницата в Бергамо, в която много спортисти участваха с радост. 

 
Обновяването с DHL пристига през трудна година за целия световен спорт, неотдавнашната пандемия, свързана с COVID-19, спря дейността на националните отбори и отложи Олимпийските игри в Токио до 2021 г. Ще трябва да изчакаме още дванадесет месеца, но не тези месеци ще изнесат ентусиазма, който преди почти година формациите ни създадоха в олимпийските квалификации в Катания и Бари.

 

...


Фактът, че компания от световна класа като DHL реши да подкрепи отново нашия спорт е важен знак за целия свят на волейбола, имаме голямо желание да започнем отново и да се върнем към мачовете.  

 
Надявам се, че връзката между ФИПАВ и DHL, която сега считаме за част от нашето семейство, ще даде както нови радости и успехи". 

 

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com

Последни новини
Суперкупата на Италия за жени с нова локация
Дунав атакува първата осмица, започва подготовка на 17 август
Христо Апостолов: Скаутменът е мозъкът в сянка във волейбола
Силвано Пранди: Доволен съм от лагера, тренирах 30 състезатели
Хебър замина за лагер в Тетевен
Стоян Самунев: Гоним титла и Купа
Бившият капитан на италианските националки се завръща на терена
Петя Баракова: Надявам се да направим успешен сезон (видео)
Бивша пуерториканска националка - първата чужденка в професионалната лига на САЩ
Стартират ремонтни дейности на спортните зали в Ямбол